Traineeships

De hoeveelheid data groeit exponentieel en het wordt voor organisaties steeds belangrijker om daar optimaal gebruik van te maken. Big Data, Predictive Analytics, Data Privacy en Data Governance zijn dan ook belangrijke thema’s geworden. Hot ITem zit continu bovenop de nieuwste ontwikkelingen in het BI-landschap. Om aan de groeiende vraag naar onze diensten te kunnen blijven voldoen, organiseren wij ieder jaar in september een of meerdere masterclasses voor BI-trainees. 

Masterclass

De masterclass bestaat de eerste zes weken volledig uit training. Hierin komen diverse aspecten van ons werkveld aan de orde, zoals onze aanpak, onze klanten en onze projecten. Verder krijg je een vakinhoudelijke training om je te specialiseren en te certificeren.

Eline ter Braak

'De positieve cultuur en focus op ontwikkeling bij Hot ITem vind ik heel bijzonder. Ik vind het erg leuk om mijn wiskundige achtergrond toe te passen op organisatie en besturing, en daardoor continu te schakelen tussen techniek en mensen.'

Training on the job

Na het doorlopen van de training ga je aan de slag in een van onze projecten. In je eerste jaar krijg je een mentor toegewezen met wie je samen in een project zit voor een goede ‘training on the job’. Ook in de jaren daarna word je nog intensief begeleid en zal er veel focus liggen op training om je verder te specialiseren.

Coen van Woerkom

'Waar tijdens je studie de focus grotendeels op de theorie ligt, is de Masterclass vooral praktisch ingesteld. Je leert in twee maanden over alle facetten van het werk, op zo'n manier dat je het direct kunt toepassen.'